Om Ateljé Bellicus

Ateljé Bellicus är förlagt till södra Skåne med egen produktion och verkstad. Vår tillverkning är kundnära, småskalig och med ett brinnande intresse för hantverket som sträcker sig hela vägen från ax till limpa. Vi är idag Sveriges ledande och i praktiken enda manufaktur av militära smycken värda sitt namn. Vår vision och existensberättigande är att förse soldater, officerare och veteraner med värdiga och välgjorda smycken till priser med synnerligen stor hänsyn till den släta GSS-K-lönen.

Vi formger, tillverkar och saluför våra smycken i egen nätbutik, men våra smycken går även att finna hos Lundblads Herrmode i Mörby Centrum, Ernst Nymans Herrekipering i Karlskrona och på soldathem runt om i landet. Vi tillverkar givetvis även efter kundens egen formgivning. Utöver detta reparationer, förgyllning, försilvring och emaljering.

Ateljé Bellicus samarbetar idag med, och stödjer Svenska Soldathemsförbundet, kamratföreningarna Blå Dragoner, Lapplands Jägare, Livgardets kamratförening, Röjdykarnas kamratförening, Kamratföreningen Flygbasjägaren och Fallskärmsjägarklubben ekonomiskt. På uppdrag av dessa föreningar tillverkar vi smycken för dess medlemmar. Kretsloppet är alltså slutet.

Ateljé Bellicus
Org: 559267-7974
info@bellicus.se
Hoby Mosse 341
225 91 Lund

Shopping cart

0
image/svg+xml

Inga produkter i kundkorgen.

Continue Shopping

Den här webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare godkänner du detta.  Läs mer